“Fomentant un altre model de pagesia”

L’Associació Rurbans és l’entitat que gestiona totes les activitats de l’Escola de Pastors i Pastores

Qui som

L’Escola de Pastors i Pastores de Catalunya neix al 2009 amb l’objectiu de garantir el relleu generacional mitjançant la incorporació de persones a l’activitat, la gestió sostenible de les finques i la dinamització del sector fent-lo viable econòmicament.

MISSIÓ

Treballem per garantir el relleu generacional de la ramaderia extensiva a través de la incorporació de nous agents al sector primari amb un enfocament agroecològic.

VISIÓ

Volem una ramaderia extensiva, sostenible, rendible i reconeguda pel conjunt de la societat. Volem que els nostres pagesos i pageses es guanyin la vida dignament una pagesia innovadora, que pugui viure dignament i feliç venent un producte de qualitat responsable amb el medi ambient. Volem una nova generació de pagesos i pageses que fomenti un canvi en el paradigma actual del sector, basant la seva activitat en un model agroecològic. 

Volem continuar sent un referent de la formació en ramaderia extensiva a Catalunya i enxarxar-nos amb les altres escoles de pastors i afavorir iniciatives que tinguin uns mateixos objectius. 

VALORS

Agroecologia, formació de qualitat, sostenibilitat, igualtat, respecte, il·lusió, cooperació, positivisme 

El nostre equip

Laia Batalla

Responsable de l'Escola de Pastors i Pastores

Maria Díaz

Responsable de projectes

Crèdits

Desplaça cap amunt