“Fomentant un altre model de pagesia”

L’Associació Rurbans és l’entitat que gestiona totes les activitats de l’Escola de Pastors

Qui som

L’Escola de Pastors de Catalunya neix al 2009 amb l’objectiu de garantir el relleu generacional mitjançant la incorporació de persones a l’activitat, la gestió sostenible de les finques i la dinamització del sector fent-lo viable econòmicament.

MISSIÓ

Treballem per garantir el relleu generacional de la ramaderia extensiva a través de la incorporació de nous agents al sector primari amb un enfocament agroecològic.

VISIÓ

Volem una ramaderia extensiva, sostenible, rendible i reconeguda pel conjunt de la societat. Volem que els nostres pagesos i pageses es guanyin la vida dignament una pagesia innovadora, que pugui viure dignament i feliç venent un producte de qualitat responsable amb el medi ambient. Volem una nova generació de pagesos i pageses que fomenti un canvi en el paradigma actual del sector, basant la seva activitat en un model agroecològic. 

Volem continuar sent un referent de la formació en ramaderia extensiva a Catalunya i enxarxar-nos amb les altres escoles de pastors i afavorir iniciatives que tinguin uns mateixos objectius. 

VALORS

Agroecologia, formació de qualitat, sostenibilitat, igualtat, respecte, il·lusió, cooperació, positivisme 

El nostre equip

Laia Batalla

Responsable de l'Escola de Pastors

Maria Díaz

Responsable de projectes

Maura Aragay

Tècnica de l'Escola de Pastors

Mireia Ercilla

Tècnica de projectes

Crèdits

Scroll to Top