Com gestionar les donacions de terres i granges – Dc. 16 juny, 15-17h (CEST, UTC+2)

Ja tenim aquí l’últim seminari del projecte Erasmus + “Establir una plataforma d’aprenentatge per a l’accés dels agricultors a la terra” organitzat per alguns dels membres de la Xarxa Europea per l’Accés a la Terra (Access to Land European Network, A2L).

En aquest seminari, diverses entitats que treballen per la implementació de projectes agroecològics ens explicaran com gestionen les donacions de terres i granges que reben de la part de propietaris agraris.

Què és el que motiva als propietaris a fer aquestes donacions? Com gestiona cada una de les entitats aquestes donacions? Quins aspectes tenen en compte abans d’acceptar les terres i les granges? Quines oportunitats poden sorgir a partir d’aquesta pràctica?

Ens ho explicaran quatre entitats de l’A2L amb una experiència variable en la gestió de donacions de terres i granges per posar-les a disposició de projectes agroecològics:

Aquest seminari va adreçat a les entitats que treballen per facilitar l’accés a la terra i que hauran de gestionar donacions de granges i terres que posaran a disposició dels pagesos/es. 

                                                                 ——————

L’assistència al seminari és gratuïta, però cal registrar-se al següent enllaç: https://forms.gle/L1jjM8K4qz5YbPox8. Us enviarem l’enllaç al seminari, el dia abans del seminari, en cas que us inscriviu. Cada seminari web durarà entre 1h30min i 2h i serà en anglès.

Scroll to Top